Futbol

Futbol Turnuvasının Galibi İşletme United

Futbol Turnuvasının Galibi İşletme United

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi ile 2F1K Farklı Fikirler Öğrenci Topluluğu tarafından Futbol Turnuvası düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Spor Tesislerinde oynanan turnuvanın final maçında İşletme United ile Cartels takımları karşı karşıya geldi. Gollü geçen maçta İşletme United, Cartels takımını 7-0 yenerek şampiyonluğu aldı. Karşılaşmanın golleri oyuncular Halit (5), Burak (1) ve Furkan (1)’dan geldi.

SAÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, turnuvaya katılanlara teşekkür ederek, “Öncelikle turnuvayı kazanan takımımız İşletme United takım kaptanı Furkan Sağıroğlu’na geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz. Çok güzel başlayan turnuvamız çok güzel bir şekilde sona erdi. İşletme Fakültesi olarak her zaman fark yaratmak isteyen, fark yaratmayı seven bir fakülteyiz. Öğrencilerimizin akademik hayatı kadar sosyal hayatı da bizim için çok önemli. Her alanda öğrencilerimizin yanında durmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Dekan Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, karşılaşmanın sonunda takımların kupasını ve madalyalarını takdim etti.

17.12.2019 İzge Belma Yılmaz1  |  14Futbol Turnuvasının Galibi İşletme United Oldu (16)

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.