GenelGirişimlerManşetSponsorluklarımız

KMÜ’de Sosyal Girişimcilik Konferansı Verildi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Parlayan Yıldızlar Öğrenci Topluluğu tarafından İsmail Hilmi Adıgüzel’in konuk olduğu ‘Sosyal Girişimcilik’ adlı konferans düzenlendi.

A+A-

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Parlayan Yıldızlar Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Sosyal Girişimcilik’ adlı konferans düzenlendi.


Konferansın açılış konuşmasını yapan Topluluk Başkanı Gizem Eyvaz topluluğu faaliyetlerinden bahsederek, “Konferansımızın girişimcilik adına güzel ve yararlı bir konferans olmasını diliyorum. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.


Sosyal Girişimci İsmail Hilmi Adıgüzel’in konuşmacı olarak yer aldığı konferansta sosyal girişimciliğin ne olduğu, sosyal girişimcilerin amaçları, sosyal girişimcilerin ülke vatandaşlarına sağladığı yararlar ve kazançlar video ve slaytlarla anlatıldı.


Amaçlarının her ilden bir kişi bile olsa girişimcileri heyecanlandırmak olduğunu söyleyen Sosyal Girişimci Adıgüzel şunları söyledi: “Gönülden bu işi yaparsak arkasından kazanç da gelir. Biz istersek bütün imkânlar lehimize çalışır. Yeter ki biz isteyelim. Okul hayatım çok başarılı geçmedi ancak bu kadar imkânsızlıklar içinde birçok projeye ve başarıya imza attım. Öğrenciyken hayalini kuramadığım üniversitelere şu anda sosyal girişimciliği anlatmak için rahatlıkla girebiliyorum. Size verilen imkânlara omuz atıp geçmeyin, lütfen bu imkânları kullanın.” dedi.
Sosyal Girişimci Adıgüzel, konferansın son bölümünde sosyal girişimcilik ruhuyla çalışan ve büyük başarılara imza atan dünyaca ünlü isimlerin projeleri, başarıları ve hayatları ile ilgili anlatımlarda bulundu.
Konferans, plaket takdiminin ardından sona erdi
 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.