MarkaMODA

Altınyıldız Classics ile yeni nesil konforlu stil

Yeni sezonkoleksiyonunda konfor ve şıklığının ön planda olduğu Altınyıldız Classics koleksiyonunda yer alan montlar, kalın örgü kazaklar, pantolonlar ve botlar, enerjinin ve yaratıcılığın izinde olanlara, günün her anı için stil sahibi öneriler sunuyor.

Altınyıldız Classics’inkış kombinlerinin olmazsa olmazı kalın örgü kazakları her stile kolayca uyum sağlıyor. Altınyıldız Classics’in soft ve elegan kadife pantolonları, dokusuyla kışın soğunu ısıtmaya hazır.

Triko ceketlerden sweatshirtler ve kareli gömleklere kadar trend parçalarla günün ritmine rahatlıkla ayak uydurabilirsiniz. Ayrıca kışın olmazsa olmazı katmanlı giyimde, balıkçı yaka triko üzerine giyilen kışlık ekose gömlekler, onları en iyi şekilde tamamlayan puffer montlar ve kürklü kabanlar da soğuk kış stilinin iddiasını artırıyor.

Altınyıldız Classics’in özgün, rahat ve şık bot modelleri ise casual tarzdaki kombinlerin favori tamamlayıcısı oluyor. Özellikle kadife ve yün pantolonlarla çok iyi görünen botları renkli yün çoraplarla tamamlayarak stile fark katmak mümkün.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.