İnternetManşetMarkaMobilOyunSosyal MedyaTEKNOLOJİYarışma

Groupama’dan kazandıran uygulama: Çak Beşlik!

Dijital platformlara yönelik uygulama ve reklamlarıyla adından söz ettiren Groupama Sigorta, hayata geçirdiği yeni uygulaması “Çak Beşlik” ile herkesi bilgisini sınarken, sürpriz hediyeler kazanmaya davet ediyor.

Canlı bir bilgi yarışması olan Çak Beşlik’te haftada sadece beş dakika ayırarak sürpriz hediyeler kazanmak mümkün. Apple Store ve Google Play Store platformlarından ücretsiz olarak indirilebilen Çak Beşlik bilgi yarışması 7 Eylül Pazartesi günü, saat 20.00’de başlıyor.

Groupama Sigorta, mobil aplikasyon vasıtasıyla indirilip oynanabilen yeni bir canlı bilgi yarışması geliştirdi. “Çak Beşlik” adı verilen bilgi yarışmasında her hafta Pazartesi ve Çarşamba günü katılımcılara 10’ar soru sorulacak ve Cuma günleri kazanan açıklanacak. Haftada toplam 20 soruya en kısa sürede ve en fazla doğru yanıtı veren yarışmacı birbirinden değerli sürpriz hediyeler kazanacak.

Mobil aplikasyon üzerinden oynanabilen ve insanları ortak bir platformda bir araya getirmeyi hedefleyen Çak Beşlik yarışmasına Groupama müşterisi olsun veya olmasın herkes katılabilecek. Apple Store ve Google Play Store üzerinden Çak Beşlik uygulamasını ücretsiz olarak indirenler, her Pazartesi ve Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak canlı bilgi yarışmasına katılarak sorulara en hızlı şekilde doğru cevabı verip birinci olmaya çalışacak.

Her yarışmada Groupama Sigorta hakkında bonus sorunun da olacağı Çak Beşlik yarışmasında, bu soruya doğru yanıt verenler iki kat fazla puan kazanacaklar. Bonus soruyla ilgili ipuçları hafta genelinde Groupama Sigorta’nın resmi Instagram hesabından duyurulacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.