KÜLTÜR SANAT

ZAC EFRON VE RUSSELL CROWE AYNI PROJEDE

Yönetmen koltuğunda Peter Farrelly’nin yer alacağı, “The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War” romanından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak olan Beer Run filminin oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi. Beer Run’ın başrollerinde Dylan O’Brien ile Viggo Mortensen yer alacaktı. Son açıklamalara göre ikilinin yerini Zac Efron ile Russell Crowe aldı. Ayrıca usta oyuncu Bill Murray de kadroda.

Beer Run’ın yapımcılığı için Apple ile görüşmeler de sürüyor. Eğer anlaşma yapılırsa filmin finans destekçisi Apple olacak ve film Apple TV+’ta gösterime girecek. Peter Farrelly son olarak Green Book filmini yönetmiş ve film ile Oscar Ödülleri’nde En İyi Film Ödülü’nü evine götürmüştü. Beer Run’ın uyarlandığı kitap Chick Donohue ve J.T. Malloy’un hikayesine odaklanır. Zac Efron filmde canlandıracağı Donohue, 1967 yılında New York’tan Vietnam’a yolculuğa çıkar. Nedeni ise orduda denizaşırı ülkelerde savaş veren çocukluk arkadaşları için bira getirmektir.

Russell Crowe ise Vietnam’da çalışan ve Saigon barında Donohue ile tanışan bir gazeteci olarak karşımıza çıkacak. Crowe’un karakteri, Donohue’yu savaş konusunda aydınlatan isim olacak. Bill Murray, II. Dünya Savaşı’ndan sağ çıkan bir albayı canlandıracak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.