FilmGenelKÜLTÜR SANAT

“DİLBERAY”

Seyirciler Salonlarda Dilber Ay’ı Yalnız Bırakmıyor.Dilber Ay’ın hayatında hem herkesin bildiği hem de hiç bilinmeyen yönleri gözler önüne seren, kadınların yıllardır yaşadığı baskı ve eziyetleri sanatçının hayatından yola çıkarak sinemanın gücüyle anlatan “DİLBERAY” yine zirvede. Film, vizyondaki ikinci hafta sonunda da en fazla izlenen film oldu.

 

Bu hafta sonu vizyona girdiğinden itibaren 98 bin 530 seyirciyiyle birlikte sinema salonlarına çekmeyi başaran “DİLBERAY”, toplamda ulaştığı 320 bin 367 izleyici sayısıyla yine birinci oldu.Üç yıl önce aramızdan ayrılan ses sanatçısı Dilber Ay’a sahip çıkan ve beyazperde de yalnız bırakmayan sinemaseverler filmi zirveden indirmiyor.

Erken ölümüyle hayranlarını üzen sanatçıya saygı duruşu niteliği taşıyan “DİLBERAY” filmi; Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekildi. Ketche’nin yönettiği, yetenekli oyuncu Büşra Pekin’in Dilber Ay’ı canlandırdığı filmde, Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Selen Uçer, Deniz Hamzaoğlu, Doğukan Güngör, Deniz  Erdoğan gibi birbirinden değerli isimler rol alıyor.“DİLBERAY”ın vizyon yolculuğu CJ Entertainment aracılığıyla tüm Türkiye’de
sürüyor.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.