KÜLTÜR SANAT

BATMAN: THE LONG HALLOWEEN ANİMASYON FİLMİ İÇİN SESLENDİRME KADROSU BELLİ OLDU


Batman: The Long Halloween çizgi romanı aynı isimde bir animasyon filmi ile ekranlara geliyor. Supernatural’dan tanıdığımız Jensen Ackles, daha önce 2010’da Batman: Under the Red Hood’da Jason Todd/Red Hood’u seslendirdikten sonra Long Halloween’de Batman rolünü üstlenecek.

Seslendirme kadrosunda, Temmuz ayında ölen Glee yıldızı Naya Rivera da var. Rivera, iki bölümden oluşacak projede Catwoman/Selina Kyle olarak karşımıza çıkacak. Açıklamaya göre Rivera seslendirme sürecini tamamlamış. Animasyonun birinci bölümün bahar ya da yaz aylarında yayınlanması bekleniyor.

Diğer yıldızlar arasında Harvey Dent rolünde Josh Duhamel, James Gordon rolünde Billy Burke, Carmine Falcone rolünde Titus Welliver, Calendar Man rolünde David Dastmalchian, Joker rolünde Troy Baker, Barbara Gordon rolünde Amy Landecker, Gilda Dent rolünde Julie Nathanson, Alberto, Fred rolünde Jack Quaid yer alıyor. Solomon Grundy olarak Tatasciore ve Alfred olarak Alastair Duncan yer alıyor. Frances Callier, Greg Chun, Gary Leroi Gray ve Jim Pirri de kadroda yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Superman: Man of Tomorrow ile tanınan Chris Palmer, senarist koltuğunda Man of Tomorrow senaristi Tim Sheridan oturuyor. Jim Krieg ve Kimberly S. Moreau prodüksiyon ekibinde, Butch Lukic denetleyici yapımcı, Michael Uslan ve Sam Register ise yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

Yazar Jeph Loeb ve sanatçı Tim Sale’in kalmeinden çıkan The Long Halloween, 1996-97 yılları arasında 13 sayı olarak yayınlanmıştı. Projenin yapımcılığını Warner Bros. Animation, DC ve Warner Bros. Home Entertainment üstleniyor.

Daha Fazla Göster

Ekin Esin İlgün

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.