MarkaMODA

LEVI’S® Stay Loose koleksiyonunu keşfedin

Sonbahar/Kış 2020 sezonunda Levi’s®, erkeklere yönelik yepyeni denim kesimi Levi’s® Stay Loose ile daha bol silüetlere kucak açıyor. Kalça ve basen kısımları bol kesimli bu model, 90’ların estetik algısı ve nostaljik havasından yola çıkarken aynı zamanda geniş kesimlerin modern stiline de göz kırpıyor.

“Stay Loose, şıklığı ve konforu bir arada barındıran bol kesim pantolon trendini yakalamak için mükemmel bir jean. Daha bol kesimi, daha geniş bacak kısmı ve hafifçe daralan paçalarıyla 90’ların hala çok modern ruhuna bir geri dönüş niteliğinde.” —Janine Chilton-Faust, Levi’s® Global Erkek Giyim Tasarımı Başkan Yardımcısı

Levi’s® Stay Loose, spor ayakkabıların üzerine mükemmel bir biçimde dökülen standart Stay Loose ve ayakkabı seçiminizi yeterince gösterecek kadar kısa paçalı Stay Loose Crop olmak üzere iki boy alternatifiyle karşımıza çıkıyor. Son derece rahat bir duruşa sahip her iki model de aşırı bol bir görünümü önlemek adına paçalara doğru biraz daralıyor. Stay Loose, siyah, indigo ve soluk indigo yıkama seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Ayrıca koleksiyonda, yan ceplerinin yanı sıra alt cepleri bulunan Stay Loose Carpenter pantolon da yer alıyor. Denim pantolonlara ek olarak seride, esneklik içermeyen hafif bir kanvas kumaştan üretilmiş ve konforu artırma amaçlı elastik bir bel bandına sahip Stay Loose Climber pantolon da mevcut. Ve küçük bir not: Stay Loose da Levi’s® XX Chino ailesine Levi’s® XX Chino Stay Loose olarak katılıyor.

Bol kesim stilinde en iyi görünüme kavuşmak için Stay Loose jean’i, bol duruşu, alt cepleri ve abartılı proporsiyonu belki de en havalı trucker ceketimiz olan Stay Loose Trucker ile kombinleyin.

SORUMLULUK BİLİNCİYLE ÜRETİLDİ:

Tamamı pamuklaştırılmış kenevirden üretilen denim Stay Loose serisi, Levi’s® Red Tab koleksiyonu içinde bu inovatif kumaştan tasarlanmış ilk erkek modelleri olacak. Pamuklaştırılmış kenevir, pamuk hissi ve görünümünün elde edilmesi için işlem gören kenevir ipliğinden yapılıyor. Kenevir, yetişme sürecinde pamuğa kıyasla daha az su, kimyasal madde ve toprak gerektiriyor ve bu da pamuklaştırılmış kenevir kullanılan jean’lerimizi geleneksel pamuklu jean’lerimizden çok daha sürdürülebilir bir seçenek haline getiriyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.