Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
UKRAYNA WINTER CUP 2021'E GLORIA HOTELS & RESORTS EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR - Genç Haber
SPOR

UKRAYNA WINTER CUP 2021’E GLORIA HOTELS & RESORTS EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Kiev, Kharkiv ve Lviv’de sayıları hızla artan golf sahaları ile birlikte golfe duyulan ilginin yükselişe geçtiği Ukrayna’nın Winter Cup 21 için tercihi Gloria Hotels & Resorts oldu. 80 ila 100 kişinin katılım göstereceği düşünülen organizasyonda misafirler Gloria Golf Resort ve Gloria Serenity Resort’te konaklayacak. 4-5-6 Mart tarihlerinde yapılacak turnuvaların ikisi Gloria Old, bir tanesi Gloria New sahalarında gerçekleşecek. Turnuva öncesinde 2-3 raund practise oyunlar oynanacak, 6 Mart’ın sonunda ise en iyi kadın ve erkek golfçüler seçilecek. Etkinlik kapsamında golfe yeni başlayanlara da özel ders verilecek. 

Dünyanın Her Yerinden Turnuvalara Ev Sahipliği Yapıyor

Spor odaklı otelcilik felsefesini yüksek kalitedeki iddiası ile ortaya koyan, dünyanın her yerinden sporculara, kulüplere, takımlara ve turnuvalara ev sahipliği yapan Gloria Hotels & Resorts; Mart ayında Ukrayna’yı ağırlayacak.

Ukrayna Golfte Atağa Kalktı

Ülke genelinde sayıları hızla artan golf sahalarıyla birlikte golfe duyulan ilgiyi arttırmayı amaçlayan federasyon, bu anlamda teşvik çalışmaları yürütmeye başladı. Toplamda 1500 üyesi bulunan ve 100 kişilik bir ekiple Türkiye’ye gelen federasyon gençlerin eğilimlerini arttırmak ve golf alanında yatırım yapmak için üyelerine Gloria Golf Club’ta özel golf dersleri verecek. 

Detaylı Bilgi: https://www.gloria.com.tr/tr/

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.