e-sporİnternetOyunTEKNOLOJİ

KMF ŞAMPİYONU FASTPAY WILDCATS!

Espor tutkunlarının merakla beklediği Kış Mevsim Finalinde rakibini alt eden fastPay Wildcats, MSI 2022’de ülkemizi temsil edecek.

Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi boyunca izlediğimiz üst düzey mücadelelerin son noktası olan KMF nefes kesti. Heyecanlı lig aşaması sonrası, finale kalmayı başaran fastPay Wildcats ve Galatasaray Espor’un karşı karşıya geldiği KMF’de şampiyon fastPay Wildcats oldu.

Final mücadelesinin ilk karşılaşmasında kurdukları üstünlüğü maç boyunca devam ettiren fastPay Wildcats galibiyete uzandı.

İkinci maçta Galatasaray Espor, rakibini menzil avantajıyla zorlamaya çalışsa da takım savaşını kaybetti ve seri 2-0’a geldi.

Serinin üçüncü karşılaşmasında ise Galatasaray’ın 21. dakikada verdiği ejder savaşı kararını iyi cezalandıran fastPay Wildcats 3-0’lık skorla kupanın ve mevsimin en iyi League Of Legends takımı ünvanının sahibi oldu.

3 maç süren final serisi boyunca gösterdiği üstün performansıyla en değerli oyuncu ödülünün sahibi ise fastPay Wildcats orta koridor oyuncusu Tolga “Serin” Ölmez oldu.

Riot Games Hakkında:

Dünyanın en oyuncu odaklı şirketi olmak için çalışan Riot Games, girişimci zihniyete sahip oyuncular tarafından 2006 yılında kuruldu. Şirketin 2009 yılında çıkardığı League of Legends her ay 100 milyonun üzerinde oyuncu tarafından oynanıyor. Riot Games, topluluğun temelini oluşturan oyuncular için League of Legends deneyimini geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyor.

League of Legends Hakkında:

League of Legends® tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrimiçi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sık sık güncellenen içeriği ve maç mantığıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun kendi seviyesindeki rakiplerle karşılaştığı ve sıkılmadan oynayabileceği bir oyundur.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.