İnternetManşetMarkaMobilMüzikSosyal MedyaTEKNOLOJİ

Spotify’ın ‘Müzik+Podcast’ kampanyası, dijitalde ve Türkiye’deki ilk televizyon reklamı ile yayında!

Dinlemek bugün, hiç olmadığı kadar önemli hale geldi – Çünkü dinlemek, birbirimizle nasıl iletişimde olduğumuzdan tutun perspektif kazanmaya ve kendimiz hakkında daha fazlasını keşfetmeye kadar pek çok şeyle ilgili.

Tam da bu nedenle Spotify, bu yılın ilk global kampanyası ‘Müzik+Podcast’ ile tüketicileri buluşturuyor. Kampanya, dinleyicilere ilham veren, müzik ve podcast’in gücüyle onları hem birbirine hem de dünyaya bağlayan “Dinlemek Her Şeydir” platformunu sunuyor. Kampanyanın Spotify’ın o bilinen esprili ve eğlenceli diline sahip olduğunu da ekleyelim!

‘Müzik+Podcast’ kampanyası, Türkiye’den Serdar Ortaç, Zeynep Bastık ve Müslüm Gürses gibi sanatçılar ve Filozofun Yolu, İş Hayatı, Baba Olmak gibi podcast yayınlarının yer aldığı dijital video serisini kapsıyor. Dijital videolar, Spotify’a daha fazlası için gelen 300 milyon dinleyiciyi orada tutan kişiselleştirilmiş ve özel içeriklere vurgu yapıyor. ‘Müzik+Podcast’ kampanyası Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 23 pazarda hem dijital hem sosyal medyada tüketicilere ulaşıyor.

Türkiye’de ilk televizyon reklamı!

Kampanya ayrıca, dünyanın her yerinden dinleyicilerin her modu, her anı veya her aktivitesi için müzik ve podcast’lere başvurduğunu gözler önüne seren ve audio dünyasının günlük hayatlarımızda oynadığı tamamlayıcı rolü gösteren animasyon reklam filmini de içeriyor. Şu an 16 pazarda yayında olan reklam filmi, Türkiye’de Spotify’ın ilk televizyon reklamı olma özelliğini taşıyor.

Spotify Güney ve Doğu Avrupa Yönetici Direktörü Federica Tremolada konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu kampanya ile amacımız, audio dünyasının podcast yayıncılığı ile birlikte daha da güçlendiğini vurgulamak ve dinleme kavramının sadece müzikle sınırlı olmadığının altını çizmek. 60 milyon şarkı ve 1,5 milyon podcast’ten oluşan audio kataloğu ile müzikle podcast’i buluşturan Spotify, dünyanın lider audio platformu konumunda. Müzik ve podcast yayıncılığından aldığımız güç ve ilhamla pazara yön vermeye ve dinleyicilerin audio dünyasını en etkili şekilde keşfetmelerini sağlamaya devam edeceğiz. Türkiye bu noktada bizim için çok önemli bir pazar çünkü müzikte olduğu gibi podcast alanında da Türkiye dinleyicisinin yenilikleri yakalama refleksi çok yüksek. O nedenle, çok farklı tarzlara sahip podcast yayıncılarını ve sanatçıları dahil ederek, müzik ve podcast’in gücünü vurguladığımız kampanyamızı, ilk kez bir televizyon reklamı ile Türkiye’de de dinleyiciler ile buluşturmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Kampanyayla ilgili videolara ve Spotify’ın Türkiye’deki ilk televizyon reklamına ekli dosyalardan ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Spotify’ın blog sayfası For the Record’a göz atabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.