MüzikOyunSPOR

Anıl Piyancı, Espor Etkinliğinde Dijital Sahneye Çıktı

Türkçe rap müziğin sevilen isimlerinden Anıl Piyancı, Türkiye’nin en büyük espor etkinliklerinden olan Türkiye Büyük Finali için kurulan dijital evrende sahne aldı. Müzik dünyasında bir ilke imza atan Piyancı, yeni single’ıyla ekranları başında final maçını bekleyen yüz binlerce espor tutkunu gence seslendi.

Türkiye’de espor pazarının en büyük destekçisi Riot Games, yıllardır binlerce espor tutkununu bir araya getiren Türkiye Büyük Finali (TBF) etkinliğini bu sene dijital bir ortamda hayata geçiridi. Yalnızca final etkinliği için tasarlanan Demacia Arena adındaki bu dijital evrende, açılış şovunda Anıl Piyancı sahne alarak bir ilke imza attı. Ülkenin en büyük espor etkinliği için ilk kez kurulan bu dijital evrende görkemli bir sahne şovuna imza atan Piyancı, müzik dünyasında bambaşka bir deneyimin de kapılarını aralamış oldu.

Her sene yüzbinleri buluşturuyor

2012 yılından beri düzenlenen ve binleri arenalarda birleştiren TBF etkinliğinde, bir sene boyunca devam eden League of Legends espor ligi, Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin en iyisi belirleniyor. Her sene binlerce biletin 2 saat içerisinde tükenerek büyük ilgi gördüğü TBF’yi, 1 milyona yakın izleyici de online kanallardan takip ediyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.