Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
Nefes Kesen eEURO 2021 Finalleri Başlıyor... - Genç Haber
DÜNYAe-sporFutbolGenelGüncelManşetOyunSPORTEKNOLOJİYaşam Tarzı

Nefes Kesen eEURO 2021 Finalleri Başlıyor…

eEURO 2021 finalleri başlıyor. Ülkemizin de içinde bulunduğu 16 takım Avrupa Şampiyonluğu için birbirleriyle mücadele edecekler. Bu kıyasıya geçecek olan maçları UEFA’nın TouTube kanalından ya da KONAMI’nin resmi PES Twitch kanalından takip edebilirsiniz. KONAMI’den yayınları izleyenlere ise eFootball Points hediye…

8-10 Temmuz arasında en iyi 16 takım arasında kıyasıya sürecek bir serüvene tanıklık edeceğiz. Yarışma, şimdiye kadar düzenlenmiş milli takımlar en büyük e-futbol yarışması olacak. 55 üye ülkeden dahil olan yarışmacılar KONAMI’nin eFootball PES 2021 SEASON UPDATE’nin PlayStation 4 sürümünde yarışıyorlar.

Giderek daha da popüler bir spor haline gelen e-futbol, eEURO 2021 ile milli takım taraftarlarıyla buluşuyor. Ayrıca KONAMI UEFA eEURO 2021 Finallerini takip eden taraftarlara eFootball Points kazanma şansı veriyor.

Gözler geçen sene UEFA eEURO’nun ilk şampiyonu İtalya’nın üzerinde. Tüm takımlar kıyasıya mücadele edip bu sene şampiyonluğu elde etmek için çok iddialı. Yarışmacılar bu turnuvalar sayesinde ülkelerini uluslararası bir turnuvada temsil etme şansı yakalamış olacaklar.

Ülkemizi temsil eden Erman Gökdemir ise “Bence bu turnuva PES tarihinin en büyük ve en önemli turnuvası. Turnuva birçok ülkeden en iyi oyuncuları bir araya getiriyor. Ayrıca, eEURO bize ülkemizi temsil etmenin gururunu ve mutluluğunu veriyor.” dedi.

16 takım dörtlü gruplara ayrıldı, her iki takımdan ilk ikisi çeyrek finale yükselerek devam eden mücadelelerde gruplar şu şekilde:

A GRUBU: Sırbistan, Karadağ, Polonya, Türkiye

B GRUBU: Romanya, Hırvatistan, Portekiz, Rusya

C GRUBU: İspanya, Yunanistan, Hollanda, Almanya

D GRUBU: Fransa, İsrail, Ukrayna, İtalya

Final turnuvası için belirlenen ödül toplamda 100.000 € nakit, turnuva galibi olan takıma ise 40.000 € ödül verilecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.