Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
Bursaspor'un “Yeşil Beyaz Zirve” Belgeseli Yayınlandı! - Genç Haber
DiziFilmFutbolGörsel SanatlarİnternetKısa FilmKÜLTÜR SANATMarkaMobilSPORTEKNOLOJİVideo

Bursaspor’un “Yeşil Beyaz Zirve” Belgeseli Yayınlandı!

Vodafone TV, futbolsever kullanıcıları için çok özel bir içeriğe ev sahipliği yaptı. Bursaspor’un kuruluşundan bugüne olan hikâyesinin anlatıldığı “Yeşil Beyaz Zirve” belgeseli Vodafone TV’de yayınlandı.

RNZ Medya Grup tarafından hazırlanan 6 bölümlük “Anadolu’nun Futbol Efsaneleri” belgesel serisinin dördüncü bölümü “Yeşil Beyaz Zirve”, Vodafone TV’de izleyicilerle buluştu. Yönetmenliğini İlker Durmuş’un üstlendiği, Spor Spikeri Sabri Ugan’ın seslendirdiği belgeselde, şampiyon Bursaspor’un hikâyesi anlatılıyor. Belgeseli tüm Vodafone TV kullanıcıları seyredebiliyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Otluoğlu, şunları söyledi:

“Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, tüm futbolseverleri ve özellikle Bursalı kullanıcılarımızı sevindirecek çok özel bir içeriğe ev sahipliği yapıyoruz. Bursalı müşterilerimiz, şampiyon Bursaspor’un başarılarla ördüğü örnek hikâyesinin anlatıldığı ‘Yeşil Beyaz Zirve’ belgeselini Vodafone TV’de hiçbir ek ücret ödemeden izleyebiliyor. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

RNZ Medya Grup Başkanı Nedim Zeper ise şöyle konuştu:

“Devlerin gölgesinden sıyrılıp kendi ışığını yaratmak kolay mıdır? Kaç takım, en büyüklerin arasında yıpranıp yok olmadan, umudunu ve azmini hiç yitirmeden yeni bir deve dönüşebilir? ‘Yeşil Beyaz Zirve’ belgeselinde şampiyon Bursaspor, tarihinin hem karlı ve soğuk hem de yemyeşil ve bereketli sayfalarıyla ekrana geliyor. Bursaspor’un kuruluşundan bugüne olan hikayesi hem herkese ilham veriyor hem de geleceğe unutulmaz bir iz bırakıyor.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.