Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
Halkbank, Girişimcilere Destek İçin Jet Luck Yarışması Düzenliyor - Genç Haber

Halkbank, Girişimcilere Destek İçin Jet Luck Yarışması Düzenliyor

Halkbank, Türkiye genelinde girişimcilik kültürünü desteklemek amacıyla çeşitli alanlarda girişimcilere kredi ve destek sağlıyor. Kadın girişimcileri ve genç girişimcileri özellikle ön planda tutan Halkbank, çeşitli kredi seçenekleriyle girişimcilere yeni iş kurma ve ekonomik hayata katılma fırsatları sunuyor.

Halkbank’ın girişimcilikteki bu destekleri arasında, Halk Girişimci, Genç Girişimci, Cesur Girişimci, Tekno Girişimci, Usta Girişimci ve Esnaf Girişimci kredi seçenekleri bulunuyor. Şimdi de Halkbank, yenilikçi iş fikirlerine sahip girişimcilere yönelik düzenlediği “Jet Luck” adlı yarışma ile dikkat çekiyor.

Jet Luck yarışması, girişimcilere iş fikirlerini hızlı, yaratıcı ve etkili bir şekilde ifade etme fırsatı sunuyor. “Asansör Konuşması” tekniğinden ilham alınarak tasarlanan bu yarışmada, katılımcılardan iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan bir jüriyi kısa sürede ikna etmeleri bekleniyor.

Yarışmanın finalinde jüri tarafından seçilecek en iyi iş fikrine sahip girişimci, nakdi bir ödül kazanacak. Jet Luck aynı zamanda girişimcilere, projelerini ülkenin önde gelen iş insanlarına tanıtma ve benzersiz deneyimler yaşama şansı da sunacak. İstanbul Finans Merkezi’ndeki Halkbank Genel Müdürlük binasının asansörlerinde gerçekleştirilecek etkinlikte, girişimciler kendilerine verilen süre içinde jüriyi ikna etmek için mücadele edecekler.

Jet Luck başvuruları 1 Kasım – 24 Kasım 2023 tarihleri arasında www.halkbank.com.tr üzerinden yapılabilecek. Yarışmada başarılı olan girişimciler, jürinin değerlendirmesi sonucunda çeşitli ödüller kazanacaklar.

The post Halkbank, Girişimcilere Destek İçin Jet Luck Yarışması Düzenliyor appeared first on Genç Haber.

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.