Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
Evde Müzik Keyfine ‘+1 FEST’ - Genç Haber
ETKİNLİKFestivalKÜLTÜR SANATManşetMüzik

Evde Müzik Keyfine ‘+1 FEST’

Bu Perşembe akşamı başlayacak ve dört hafta sürecek olan Evde Müzik Keyfi “+1 FEST” ile özlenen konser deneyimi evlere taşınacak. Şanışer, Duman, Adamlar ve Pentagram’ın yer alacağı online festival; @artibir instagram hesabı üzerinden 26 Kasım- 17 Aralık arası her Perşembe akşamı saat 22.00’de yayınlanacak.

@artibir Instagram hesabı üzerinden yayınlanacak ve farklı müzik türlerinden önemli isimleri evlerimize konuk edecek yeni konser serisi “+1 FEST” bu Perşembe akşamı başlıyor. Dört hafta sürecek olan festivalde canlı performanslar saat 22.00’de başlayacak.

Müzik keyfine +1 olmak üzere başlatılan +1 FEST buluşmalarının ilk konuğu ŞanışerSokrat St ile birlikte 26 Kasım Perşembe akşamı @artibir Instagram hesabı üzerinden müzikseverlerle buluşacak.

Bu konseri takip edecek ikinci performans ise Türkiye’nin en sevilen gruplarından Duman tarafından gerçekleştirilecek. Türk rock müziğinin önemli gruplarından Duman, 3 Aralık Perşembe akşamı sevenleriyle buluşacak.

Serinin üçüncü konseri, Adamlar ile 10 Aralık Perşembe akşamı yine @artibir Instagram hesabından canlı gerçekleşecek. +1 FEST canlı konserleri, 17 Aralık’ta Pentagram konseriyle tamamlanacak.

Konserler ile ilgili detaylı bilgi için http://genchaber.com.tr/katagori/etkinlik

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.