Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ VE ’den ANLAMLI İŞBİRLİĞİ - Genç Haber
EĞİTİMManşetSAĞLIKÜniversite

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ VE ’den ANLAMLI İŞBİRLİĞİ

135 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından Helvacızade Grubu’nun sağlık kanadı Zade Vital, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ile beraber eğitime destek diyerek bir projeye daha imza attı. Proje,enstitü öğrencilerine eğitim, burs ve sertifika programları konusunda destek verilerek istihdam sağlanmasını ve katma değerli doğal ürünler geliştirilmek üzere Ar-Ge çalışmalarını da kapsıyor.

İnsana ve doğaya saygı ilkesini her attığı adımda vurgulayan Zade Vital, üniversite-sanayi işbirlikleri projesine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de Ege ve Selçuk Üniversiteleriyle beraber uzun yıllardır örnek çalışmalara imza atan kurum, geçtiğimiz günlerde de Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ile 2 milyon 750 bin lira bütçeli TÜBİTAK Sanayi Doktora Programı İşbirliği Protokolü’nü hayata geçirdi. Zade Vital böylelikle, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ile beraber bu işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Zade Vital Tesislerinde düzenlenen işbirliği protokolü imza töreni için Helvacızade Grubu ve Zade Global CEO’su Dr.Mevlüt Büyükhelvacıgil veİzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran bir araya geldi.

Üniversite-sanayi projelerini her alanda destekleyen Zade Vital,yeni projesinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE)’nün eğitim, burs ve sertifika programlarını odağına alacak.Aynı zamanda Zade ve Zade Vital Ar- Ge Merkezlerinde ulusal ve uluslararası projeler, bilimsel ve teknolojik çalışmalar için öğrencilere kapılarını açacak. Bu anlamda Zade Vital’in Ar-Ge satış, medikal ve Ar-Ge mühendisleri, üniversitenin akademisyenleri ile bir araya gelerek seminerler düzenleyecek. Bunun yanı sıra enstitünün yeni mezunlarına yönelik istihdam sağlanması konusunda da tam destek verecek.

Bu işbirliği hakkında Helvacızade Grubu ve Zade Global CEO’su Dr.Mevlüt Büyükhelvacıgil şunları söyledi ‘’ Sosyal sorumluluk ilkesiyle kurduğumuz Zade Vital, Türkiye’nin önde gelen üniversite-sanayi işbirliklerine imza atan örnek kurumlarından biri. Bugün nesiller boyu sağlık ve eğitimi temel noktamıza alarak ülkemizin nadide kuruluşlarından İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ile İşbirliği Protokolü’nü hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Anadolu’nun bereketli topraklarından filizlenen bitkilerimizi doğal ürünlere dönüştürerek dünyaya tanıtmakla beraber genç mezunlarımıza kurumumuzda yeni iş imkanları sunarak ülke ekonomimize katma değer sağlamayı amaçlıyoruz. Geleceğimizin yetiştiği eğitim kurumlarımızda bulunan bir öğrencinin bile hayatına dokunmak bizim için çok değerli… Zade Vital olarak daha sağlık, sürdürebilir ve güçlü bir gelecek için üniversitelerimize desteklerimizi hız kesmeden devam edeceğiz’’.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.