Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
2. Uluslararası İstanbul Afet ve Acil Tıp Sempozyumu - Genç Haber
Üniversite etkinlikleri

2. Uluslararası İstanbul Afet ve Acil Tıp Sempozyumu

Ne zaman: 
Cuma, 5 Ekim, 2018 – 17:00 to Pazar, 7 Ekim, 2018 – 19:30
Nerede: 

Doğa Tatil Köyü  / Şile

Yeditepe Üniversitesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Uluslararası İstanbul Afet ve Acil Tıp Sempozyumu”, 5-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul Şile’deki Doğa Tatil Köyü’nde gerçekleştirilecek.

Sempozyumda “Dünyadaki ve Türkiye’deki Afet Eğitimleri”, “Afetlere Hazırlık”, “Doğal Afetlerde Acil Yardım”, “Afetlerde Yönetim”, “Triyaj” gibi afetlerde ve sonrasında alınabilecek önlemler konuşulacak.
Sempozyum kapsamında ayrıca Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi, afet durumlarında yüksek binalardan tahliye tatbikatı yapacak.

Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan ve Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl’ün onursal başkanlığını, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sina Ercan, Prof. Dr. Sezgin Sarıkaya ve Prof. Dr. Doğaç Niyazi Özüçelik’in başkanlığını, AKUT Kurucusu Dr. Öğr. Üyesi Feridun Çelikmen ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yazıcıoğlu’nun genel sekreterliğini yaptığı sempozyuma, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın yanı sıra alanının önde gelen isimleri katılacak.

Program Akışını Görmek İçin Tıklayınız
 

Kaynak Link

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.