Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
Canon, EISA 2020’de, Altı Prestijli Ödüle Layık Görüldü - Genç Haber
DonanımManşetMarkaTEKNOLOJİ

Canon, EISA 2020’de, Altı Prestijli Ödüle Layık Görüldü

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, teknik inovasyon ve optik mükemmellikte yıllardır standartları belirleyen firma olarak yerini koruyor. Canon, uzun yıllardır sektörde devam ettirdiği yenilikçi ve inovatif tutumu sayesinde, bugün, Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği uzmanları organizasyonu olarak bilinen EISA tarafından birçok ödüle layık görüldü. Canon, aynasız ve DSLR fotoğraf makinesi gövdeleri ve lensleriyle altı prestijli 2020 EISA ödülü kazandı.

Teknik inovasyon ve optik mükemmellikte standartları belirleyen Canon, son yıllarda görüntüleme sektörüne damga vuran ve piyasaya yeni sürdüğü ekipmanlar ile altı prestijli EISA ödülüne layık görüldü. 2020 yılının getirdiği eşi benzeri görülmemiş zorluklara rağmen Canon, fotoğrafçılar ve film yapımcıları için sınırları zorlayan ve yeni olanakların kapısını aralayan ürünler sunmaktaki kararlılığını sürdürmesinin ödülünü aldı.

EOS R5 modeli ile aynasız fotoğraf makinesini adeta yeniden tanımlayan Canon, prestijli EISA Fotoğraf Makinesi İnovasyon Ödülü’nü kazandı. Buna ek olarak, dünya çapında profesyonel fotoğrafçılar tarafından da onaylanmış ve son derece ilgi gören Canon EOS-1D X Mark III modeli EISA Profesyonel Fotoğraf Makinesi Ödülü’ne layık görüldü. Geniş bir kullanıcı kesiminin takdirini toplayan EOS 90D, EISA APS-C Fotoğraf Makinesi Ödülü’nün kazananı oldu. Makineleriyle ödüllere doyamayan Canon, yüksek teknolojili, kompakt ve hafif dört RF lens serisi ile de EISA ödüllerini topladı. Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM, RF 24-70mm F2. 8L IS USM, RF 600mm ve RF 800mm F11 IS STM lensleri ödüle layık görülen Canon lensleri oldu.

Kazanılan bu ödüller, Canon’un AR-GE’ye olan bağlılığını ve müşteri geri bildirimlerinin dikkate alınmasıyla hedeflenen optik mükemmellik sunma amacını yansıtıyor. Her ürün, Canon’un fotoğrafçılara ve film yapımcılarına ‘’imkansızı’’ mümkün kılan rekabetçi ve yüksek teknolojili cihazlar sunma adına gerçekleştirdiği çalışmaların sonucu olarak ortaya çıkıyor.


Canon’un 2020 EISA Ödüllerini kazanan ürünlerinin tam listesi aşağıdaki gibidir:

  • Canon EOS R5 – EISA Fotoğraf Makinesi İnovasyonu 2020-2021
  • Canon EOS-1D X Mark III – EISA Profesyonel Fotoğraf Makinesi 2020-2021
  • Canon EOS 90D – EISA APS-C Fotoğraf Makinesi 2020-2021
  • Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM – EISA Yılın Lensi 2020-2021
  • Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM – EISA Standart Zum Lensi 2020-2021
  • Canon RF 600mm ve RF 800mm F11 IS STM – EISA Lens İnovasyonu 2020-2021

Canon Europe Kıdemli Başkan Yardımcısı Issei Morimoto: “Bu prestijli ödüller ürünlerimizin performansı, yapısı, yeniliği ve teknik becerilerine EISA’nın saygın jüri heyeti tarafından mükemmellik damgası vurulduğunu belirtiyor. Bu yılın eşi benzeri görülmemiş küresel zorluklarına rağmen Canon, kendisine ait birinci sınıf teknolojisiyle dünyanın her yerindeki müşterilerini memnun eden ve onların beklentilerini fazlasıyla karşılayan sektör lideri ürün serilerini tanıtmayı başardı. Canon ödüllü ürünleriyle, her profesyonel fotoğrafçı, film yapımcısı ve amatör kullanıcı için heyecan verici bir seçenekler sunuyor.’’

Geçtiğimiz ay Canon, tarihinin en büyük lansmanını gerçekleştirip, EOS R5 ve EOS R6 olmak üzere iki yeni aynasız fotoğraf makinesi, dört yeni RF lensi ve RF serisinin telefoto becerilerini artıran iki yeni RF genişletici ve bir profesyonel yazıcı, imagePROGRAF PRO-300 ürünlerini tanıttı. Böylesine önemli bir lansmanın öncesinde, Ocak ayında Canon, profesyonel spor ve vahşi yaşam fotoğrafçılarının merakla beklediği EOS-1D X Mark III fotoğraf makinesi kullanıma sundu.

Geçtiğimiz ay Canon, tarihinin en büyük lansmanını gerçekleştirip, EOS R5 ve EOS R6 olmak üzere iki yeni aynasız fotoğraf makinesi, dört yeni RF lensi ve RF serisinin telefoto becerilerini artıran iki yeni RF genişletici ve bir profesyonel yazıcı, imagePROGRAF PRO-300 ürünlerini tanıttı. Böylesine önemli bir lansmanın öncesinde, Ocak ayında Canon, profesyonel spor ve vahşi yaşam fotoğrafçılarının merakla beklediği EOS-1D X Mark III fotoğraf makinesi kullanıma sundu.

2020 EISA Ödülü Kazanan Ürünler

EISA Fotoğraf Makinesi İnovasyonu 2020-2021: Canon EOS R5

Devrim niteliğindeki EOS R sisteminin kullanıldığı tam kare aynasız fotoğraf makinesi EOS R5, ileri teknolojili özellikleriyle sayesinde aynasız gövdelerin limitlerini yeniden tanımlıyor. EOS R5, dahili olarak 29,97 kare/sn’ye kadar 8K RAW kayıt özelliği ve 120p’de 4K çekim kapasitesine sahip ilk tam kare aynasız fotoğraf makinesi olma özelliği ile öne çıkıyor. EOS R5’in 20 kare/sn’de 45 megapiksel fotoğraf çekebilme özelliği, onun profesyoneller için ideal bir hibrit fotoğraf makinesi olmasını sağlıyor. Dünyanın en yüksek AF hızına sahip olan R5, 0,05 saniye gibi çok kısa bir süre içinde odaklanabilmesi ve derin öğrenme algoritmalarını içermesi sayesinde insan yüzü ve gözlerini algıladığı gibi hem fotoğraf hem de video modlarında kedi, köpek ve kuşları da algılayabiliyor. Bunun yanı sıra EOS R5, dünyanın en iyi dengeleme sistemini içeriyor. Bu sistem, 8 stop’a kadar düzeltme yapabilme becerisi sayesinde düşük enstantane hızlarında elde veya tripodsuz yapılan çekimlerde yeni yaratıcılık düzeylerine olanak tanıyor.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.canon.com.tr/cameras/eos-r5/

EISA Profesyonel Fotoğraf Makinesi 2020 – 2021: Canon EOS-1D X Mark III

Birinci sınıf spor ve vahşi yaşam fotoğraf makinesi olan EOS-1D X Mark III, profesyonellere, ışık hızında çekim yapabilecekleri sınırsız olanaklar sunuyor. EOS-1D X Mark III DSLR fotoğraf makinesi, geliştirilmiş yüksek ISO performansı ve AF izleme özelliği sayesinde 20 kare/sn’ye kadar çekim hızı sunarak fotoğrafçılara “ideal çekim” imkanı tanıyor. EOS-1D X Mark III’ün AF sensörü, kendinden önceki modelin merkez çözünürlüğünden 28 kat daha yüksek bir çözünürlük değeriyle, profesyonel fotoğrafçıların konularına odaklanırken daha fazla doğruluk sahibi olma ihtiyacını karşılıyor. Bunun yanı sıra EOS-1D X Mark III, etkileyici 5,5K 12 bit RAW video dahili kayıt özelliği barındırıyor. Cinema EOS serisine dahil olmadan by özelliklere barındıran ilk fotoğraf makinesi olan EOS-1D X Mark III, profesyonellere en iyi kalitede video ve fotoğraf çekebilme imkanı sunuyor.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.canon.com.tr/cameras/eos-1d-x-mark-iii/

EISA APS-C Fotoğraf Makinesi 2020-2021: Canon EOS 90D

Amatör fotoğrafçıları bir üst beceri seviyesine taşımak için tasarlanmış olan EOS 90D, sağlam gövdesiyle spor ve vahşi yaşam fotoğrafçılarına uygun hızlı ve güvenilir bir DSLR modeli olarak öne çıkıyor. Yüksek işleme hızlarına, hassasiyete ve mükemmel fotoğraf ve video işlevlerine sahip olan DIGIC 8 işlemci ve yeni 32,5 megapiksel APS-C CMOS sensör barındıran EOS 90D, kullanıcılaa, titreme ve yapaylıklar görülmeyen yüksek kaliteli ve detaylı görüntüler sunuyor. EOS90, otomatik odak takibiyle 10 kare/sn’de ve Canlı İzleme’de 11 kare/sn’de çekim yapabilme kabiliyetiyle hızlı hareket eden konuların çekimini kolaylaştırıyor. Kullanıcılarına ağır çekim, kırpmalı çekim veya süper yüksek çözünürlük gibi daha fazla çekim seçeneği sunan EOS 90D, cihaza takılan lensin görüş açısının tamamını kullanarak 4K videolar ve 120 kare/sn’ye kadar hızlı Full HD çekimler yapabiliyor.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.canon.com.tr/cameras/eos-90d/

EISA Yılın Lensi 2020-2021: Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM, parlak f/2.8 diyafram açıklığı ve zum aralığı sayesinde neredeyse tüm çekim senaryolarında konu çekilebilmesini sağlayarak, profesyonellerin ve amatörlere hitap ediyor. RF 70-200mm F2.8L IS USM, değiştirilebilir lensli fotoğraf makinelerinde kullanılabilecek dünyanın en kısa ve hafif değiştirilebilir lensi olma özelliğini taşıyor. Ayrıca RF 70-200mm F2.8L IS USM, ual Nano USM’lerle iki lens grubunu birbirinden bağımsız bir şekilde hareket ettiren bir elektronik kayan odak kontrolünü destekleyen ilk Canon lensi olma özelliğini de taşıyor. Bu özelliği sayesinde kullanıcılarına en üst düzeyde sessizlik, güç tasarrufu ve yüksek hızda işlem sunuyor. Toz ve su girişine karşı dirençli tasarımı, kullanıcıların lensi her türlü hava koşulunda kullanabilmesini sağlıyor.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:https://www.canon.com.tr/lenses/rf-70-200mm-f2-8l-is-usm-lens/

EISA Standart Zum Lens 2020-2021: Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

3 ultra düşük dispersiyon ve 3 cam döküm asferik lens elemanından oluşan RF 24-70mm F2.8L IS USM, zum aralığının tamamında uçtan uca netlik ile sapma, bozulma ve astigmatizmayı düzelterek yüksek kontrastlı görüntüler elde edilmesini sağlayarak profesyonel fotoğrafçıların gereksinimlerini karşılıyor. Hareket halinde yapılan çekimlerde en iyi kareleri yakalamak adına tasarlanan RF 24-70mm F2.8L IS USM, manzara ve portre fotoğrafçılığı için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.canon.com.tr/lenses/rf-24-70mm-f2-8l-usm-lens/

EISA Lens İnovasyonu 2020-2021: Canon RF 600mm ve RF 800mm F11 IS STM

Amatör fotoğrafçılar için ekonomik ve hafif seçenekler olan RF 600mm F11 IS STM ve RF 800mm F11 IS STM, sırasıyla 600 mm ve 800 mm odak uzunluğuna sahip olan dünyanın en hafif otomatik odaklanma lensleri olarak öne çıkıyor. Geri çekilebilir bir çerçeve yapısına sahip olan lensler, kullanılacağı zaman uzatılabiliyor ve saklanmak istediğinde az yer kaplaması adına geri çekilebiliyor. Bu özelliği sayesinde seyahat fotoğrafçılarına kolaylık sağlıyor.Lenslerin her ikisinde de bulunan Görüntü Sabitleyici donanımı sayesinde bu lensler Canon EOS R Sistemi aynasız fotoğraf makinesiyle birlikte kullanıldığında, 1,4x veya 2,0x tele dönüştürücülerle bile, Dual Pixel CMOS AF işlevini de destekliyor. Bu özellikler, bu süper telefoto lenslerinin bir tripod veya monopod kullanmadan çekim yaparken dahi, olağanüstü netlikte görüntüler sunmasını sağlıyor.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.canon.com.tr/lenses/canon-rf-600mm-f11-is-stm/ ve https://www.canon.com.tr/lenses/canon-rf-800mm-f11-is-stm/

EISA hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen ziyaret edin: https://www.eisa.eu/

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.