Kadın

LEVI’S İlkbahar/Yaz 2020 Kadın Koleksiyonu Görücüye Çıktı

LEVI’S İLKBAHAR/YAZ 2020 KADIN GİYİM KOLEKSİYONU GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Levi’s® Made & Crafted® koleksiyonu, İlkbahar/Yaz 2020 sezonunda Kaliforniya ile Fas’ı buluşturuyor. Yumuşak, nötr çöl ve deniz renklerini koyu indigo tonlarda vurgularla zenginleştiren bu California Casbah koleksiyonu, iki güneşli destinasyonun bohem ruhunu harmanlıyor. Levi’s® Made & Crafted® serisini niteleyen sokak stili orantıları, Western vurgular, üstün kaliteli malzemeler ve konstrüksiyonlar bu koleksiyonda bir araya geliyor.

“California Casbah koleksiyonu sade ve modern görünümler içeriyor. Yüzyıl ortası arşivlerimize giderek daha çok geriyedönüyor ve bunları daha sık referans alarak daha feminen, geleceğin modası siluetleri tanıtıyoruz. Bunları da sıcak terakota ve çöl pembelerine odaklı bir renk paletiyle sunuyoruz.”- Nicolle Arbor, Global Tasarım Direktörü, Levi’s® Made & Crafted®

Kadın siluetlerinde oversize stiller ağırlık kazanırken yüksek belli rahat bacak kesimli jean’ler yine oversize kısa Trucker ceketlerle kombine ediliyor. Geniş bacaklı Barrel Jean, İlkbahar/Yaz 2020sezonunda geri gelirken yüksek belli ve Barrel’a göre biraz daha az abartılı bacak kesimli The Column adlı yeni bir denim kalıbı da sunuluyor. Denim bitişleri arasında koyu ve taş yıkama indigonun yanı sıra sıcak terakota ve çöl tonları yer alıyor. Fas düğün battaniyesinin görünümünü yansıtmayı amaçlayan el işi nakış ve metal pul gibi unsurların kullanımı da dikkat çekiyor.

Palmer Overcoat uzun ceket ve Cinch Tab Short in Palm Jacquard kombinasyonu göz alıcı bir set oluşturuyor. Her iki parçanın ilham kaynağı ise Fas ve Kaliforniya floralarının tropik ağacı olan palmiye. Koleksiyonda şekiller açısından feminenlik vurgulanırken orantılarda çeşitli oyunlar oynanıyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Levi’s® Made & Crafted® koleksiyonu bu sezon sürdürülebilirlik konusunu daha da ileriye taşıyor. Bu kapsamda sorumlu bir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilen ağaçlar ve geri dönüştürülmüş pamuklu parçalardan üretilen dayanıklı, yüksek kaliteli bir iplik olan Tencel™ x Refibra™ kumaşın kullanımı artırılıyor. İnanılmaz yumuşak bir dokunuşa sahip olan bu malzeme, pamukla karıştırıldığında geniş bir giyim yelpazesinde mükemmel döküm yaratıyor. Pamuklaştırılmış kenevir de sürdürülebilirlik ibresini hareket ettiriyor. Oversized Type II Trucker ve the Barrel in Majore modellerinin kumaşları dokunurken katılan bu kenevir lifleri geleneksel pamuktan ayrıştırılamayacak bir his yaratırken üretiminde ciddi ölçüde daha az su ve pestisit kullanılıyor. Levi’s® Made & Crafted®, organik olarak yetiştirilen pamuğu denim alt parçalara, denim Trucker ceketlere ve triko üstlere entegre edecek. Organik tarım ve yetiştirme sistemleri, toprağın verimliliğini artırıp korurken toksik ve ısrarcı pestisit ve gübre kullanımını azaltıyor ve biyolojik çeşitliliğin sürdürülmesine yardımcı oluyor. Bu koleksiyon yüksek kalite ve rakipsiz stili çevresel sorumlulukla harmanlıyor.

Levi’s® Made & Crafted® hakkında:

Levi Strauss, 140 yılı aşkın bir zaman önce yarattığı basit bir jean’le Amerika’nın ve dünyanın geri kalanının giyinme tarzını sonsuza dek değiştirdi. Bu mirasın üzerinde inşa edilen Levi’s® Made & Crafted® yarının klasiklerini, geçmişle geleceğe bakış arasında denge kurarak yaratıyor. DNA’mızın bir parçası olan zanaatkarlıkla her giysiyi üretmek için en iyi konstrüksiyon tekniklerini kullanıyor, kumaşlarımızı dünyanın önde gelen dokuma fabrikalarından tedarik ediyoruz. Kökleri ikonik denim mirasımıza uzanan tasarım felsefemizle, Levi’s® klasiklerine modern yorumlarla yeniden hayat veriyoruz.

Levi Strauss & Co. hakkında:

Dünyanın en büyük markalı giyim şirketleri arasında yer alan Levi Strauss & Co., jean alanında global bir liderdir. Şirket, kadın, erkek ve çocuklar için Levi’s®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.™ ve Denizen® markaları altında jean, spor giyim ve aksesuarlar tasarlayıp pazarlamaktadır. Şirketin ürünleri, dünya çapında zincir ve çok katlı mağazalar, online mağazalar ve yaklaşık 3.000 perakende ve shop-in-shop mağaza ile 110’dan fazla ülkeyi kapsayan küresel ayak izine sahip bir dağıtım ağında satılmaktadır. Levi Strauss & Co., 2018 yılında 5,6 milyar $ net ciro açıklamıştır.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.