Başarı HikayeleriGenelGüncelİnternetKariyerManşetMobilPozitif HaberlerSosyal MedyaTEKNOLOJİ

Genç Yayıncı Pqueen(Pelin Baynazoğlu) ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın Canlı Yayını, Twitch Türkiye’nin Anlık İzlenme Rekorunu Kırdı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Pelin Baynazoğlu (Nam-ı Değer “Pqueen”), Twitch Türkiye’nin anlık izlenme rekorunu kırdılar.

17 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de Pqueen’in Twitch kanalında canlı yayınlanan ve izleyenlere keyifli anlar yaşatan bu yayın, 380.000’nin üzerinde izlenme ile Twitch Türkiye rekorunu elde etti.

“Pqueen ile Kimdir?” adlı programda, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Pqueen’in moderatörlüğünde kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Son zamanlarda ülkemizde politikacılar YouTube. Twitch gibi dijital platformlarda gençlerle bir araya gelmek için girişimlerde bulunmaya başladılar. En son geçtiğimiz günlerde İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile genç Influencer Danla Biliç, 8 Mart için bir yayın gerçekleştirmişti.  

Daha önce ülkemizin en popüler ve sevilen eğlenceli yayıncılarından olan Pqueen’in yayınına konuk olacağı açıklanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün sözünü tutarak kendisiyle bir canlı yayın gerçekleştirdiler. Kendisi de Twitch platformunda yayın yapmaya başlayacak olan Mansur Yavaş ile Pqueen’in yayını rekor izleyiciyle ulaştı.

Uzun bir süredir herkesin büyük bir merakla ve heyecanla beklediği bu yayın izleyicilerden oldukça güzel yorumlarda aldı.

Pqueen ve Mansur Yavaş’ın yayın sonu sosyal medya paylaşımları:

Yayın sonu program hakkında gelen diğer paylaşımlar ise şu şekildeydi:

Pqueen(Pelin Baynazoğlu) Kimdir?

Pqueen, 18 Temmuz 1992’de Ankara’da dünyaya gelmiş Twitch Türkiye’nin en başarılı yayıncısı. Küçük yaşlardan beri oyunlara ilgili ve meraklı bir şekilde büyüyen genç yayıncı 2017 yılında bunalımda olduğu bir dönemde yayıncılığa başlar. Oyun dünyasıyla arasındaki bağ hiç koparmayan , yayıncılık kariyerine oyun dünyasını keşfettiği oyun olan Grand Theft Auto: Vice City ile başlamıştır. Üniversite hayatına İktisat bölümünü tamamlayarak başlayan Pqueen, bu eğitimin ardından Dumlupınar Üniversitesi’nde Pedogojik Formasyon eğitimi alır. Pqueen ayrıca küçük yaşlarından yirmili yaşlarına kadar TRT Çocuk Gençlik Halk Dansları Topluluğunda dans etmiştir. Şu anda İşletme fakültesinde yüksek lisansını yapmaktadır. Kütahya’da yaşamaktadır.

2017’de Twitch’te ilk canlı yayınını açan Pqueen, kendine has tarzıyla zaman içerisinde oldukça eğlenceli yayınlar yapar ve düzenli bir şekilde oldukça iyi bir kitleye sahip olmaya başlar. Hikaye alt yapılı, simülasyon ve zaman zaman FPS türünde oyunlar oynayarak hem kendini hem de izleyenleri eğlendirmeyi ve güldürmeyi başaran genç yayıncı, 2019’da kariyerinin hızla yükselmesine sebep olacak bir karar alır. 2019’da JTG TV’nin düzenlediği Algida Boom Boom NoobStar adlı yarışmaya yarışmacı olarak katılan ve bu yarışmada Jahrein ve PintiPanda’nın oluşturduğu jüri ekibinin karşısına çıkar. NoobStar yarışmasında sona kalamamış olmasına rağmen Twitch kanalı için oldukça büyük bir kitle edinmiş olarak yarışmaya veda eder. NoobStar, Pqueen isminin günümüzdeki popülerliğine ulaşmasında büyük bir rol oynamıştır. 2017’den bu yana Twitch’te birkaç yıl içinde önemli bir konuma erişen Pqueen, Twitch Türkiye’nin en çok izlenen kadın yayıncısı ünvanını uzun süredir elinde tutmakta. Uluslararası kadın yayıncılar arasında da kendine yer bulan Pqueen, güncel yayınlarında düzenli bir şekilde 10.000 izleyici barajının üstünde kalmayı başarıyor.

Kendisini aşağıda belirttiğimiz sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz:

Twitch: http://twitch.tv/pqueen

Twitter: https://twitter.com/pqueenn

Instagram: https://www.instagram.com/pqueen92/?hl=tr

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.