Üniversite etkinlikleri

Dünya Gıda Günü’nde Gıdada Sürdürülebilirlik için Amaç Odaklı İş Çözümleri

Ne zaman: 
Salı, 16 Ekim, 2018 – 13:00
Nerede: 

Rektörlük Binası / Yeşil Salon 

Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği bölümünün ‘sürdürülebilir gıda’ temalı 16 Ekim Dünya Gıda Günü için gerçekleşen seminerde konuşmacı Fazla Gıda giriminin kurucularından ve aynı zamanda CEO’su Olcay SİLAHLI Gıdada sürdürülebilirlik için amaç odaklı iş çözümlerinden bahsedecek.

fde.yeditepe.edu.tr

Kaynak Link

Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.