EĞİTİMGenelGİRİŞİMCİLİKGüncelİŞ DÜNYASIKariyerMarkaSİVİL TOPLUMTEKNOLOJİYaşam Tarzı

geleceginitasarla.com, ticaret ve sanayi odalarının desteğiyle gençlere dijital yetkinlik eğitimi vermeyi sürdürüyor

Microsoft ve Habitat Derneği’nin iş birliğiyle oluşturulan ve gençlere temel dijital yetkinlikler kazandırmayı hedefleyen geleceginitasarla.com platformu; Ankara Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası, Kırklareli Ticaret Odası ve Van Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle yeni eğitim programını başlatıyor. Kariyer ve dijital becerilerini geliştirmek için online eğitimlere dahil olmak isteyenler, geleceginitasarla.com linki üzerinden başvuru yaparak kolayca üye olabiliyor.

Microsoft ve Habitat Derneği’nin iş birliğiyle gençlere iş hayatlarında kullanacakları temel dijital becerileri edindirmeyi amaçlayan ücretsiz online platform geleceginitasarla.com; Ankara Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası, Kırklareli Ticaret Odası ve Van Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle daha fazla gence ulaşmak için yola çıkıyor. 

geleceginitasarla.com platformu ile eğitimine devam eden, iş arayan veya yeni yetenekler edinerek kariyerinde yükselmek isteyen gençlerin temel dijital becerilerini geliştirmesi hedefleniyor. geleceginitasarla.com üzerinden sağlanan online eğitim programında dijitalde içerik hazırlama, temel veri yönetimi ve etkili sunum hazırlama gibi online eğitimler veriliyor. Bu eğitimlerin yanı sıra, Habitat gönüllü eğitmenlerinin anlatımlarıyla haftalık olarak düzenlenecek Dijital Okuryazarlık, Bulut-bilişim, Office ipuçları eğitimleri ve farklı konularda uzman profesyonellerle söyleşiler de program kapsamında yer alıyor. Geleceğini Tasarla programından yararlanmak isteyen katılımcılar, programa ilişkin haberleri, eğitim ve etkinlik duyurularını https://twitter.com/GTasarla adresinden takip edebiliyorlar.  

Kariyer ve dijital becerilerini geliştirmek için online eğitimlere dahil olmak isteyenler, geleceginitasarla.com linki üzerinden başvuru yaparak kolayca üye olabiliyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.