Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
DMAX’te e-spor heyecanı başlıyor - Genç Haber
ManşetOyunSPORTEKNOLOJİ

DMAX’te e-spor heyecanı başlıyor

CS:GO severleri ekran başına davet ediyoruz. ESL One Cologne Şampiyonası CS:GO çeyrek ve yarı finalleri Cuma-Cumartesi 15:55 ve 19:25’te, büyük final ise Pazar 19:25’te DMAX’ten canlı yayınlanacak.

Geçtiğimiz haftalarda ESL ve DreamHack ile Counter-Strike: Global Offensive turnuvalarının Türkiye yayın hakları için anlaşma sağladığını duyuran DMAX, esporun yeni adresi oldu.

İlk yayınlar Cuma’dan itibaren 3 gün süresince CS:GO’nun mabedi Almanya’nın Köln şehrinde canlı yayınlarla gerçekleşecek. Yılın en önemli CS:GO şampiyonalarından biri olan ESL One Cologne’de takımlar unvan ve 325.000 dolar için yarışacaklar. ESL One Cologne Şampiyonası çeyrek finalleri ile Cuma 15:55 ve 19:25’te, yarı finalleri ile Cumartesi 15:55 ve 19:25’te, Pazar ise büyük finali ile 19:25’te canlı yayınla DMAX’te.

DMAX Kanal Bilgileri; Digiturk 49, D-Smart 46, Kablo TV 35, Tivibu 62, TV+ 39, Vodafone TV 31, Türksat 4A.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.