Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
Yasemin Öğün “Yeni hedefim Paris” - Genç Haber
DÜNYAGenelGüncelMODAYaşam Tarzı

Yasemin Öğün “Yeni hedefim Paris”

Türkiye’nin ilk moda bloggerlarından ve influencer’larından Yasemin Öğün, zamansız tarzıyla ilham vermeye devam ediyor. Kendi tasarımlarından oluşan markasıyla kısa sürede büyük atılımlar yapan Öğün, Londra’da açtığı yeni mağazasının heyecanını yaşıyor. Hedefinde ise markasının genetiğine en uygun şehirlerden biri olan, konforun ve şıklığın başkenti Paris var!

Moda sektörüne önemli bir katkınız oldu, “sokak modası” denilen kavramın öncülerinden oldunuz. Nasıl başladı her şey? Modaya karşı her zaman yoğun ilgim oldu. Çocukken bile kıyafetlerimi sürekli değiştirip stiller yaratırdım. Moda benim hayal dünyam, kendimi özgür ve güçlü hissettiğim yer. Bu yüzden de hayallerimin peşinden gittim. Geç de olsa İstanbul Moda Akademisi IMA’dan eğitim aldım ve Moda Tutkusu adlı blogumu açtım. Eğer bir tutkunuz varsa gözünüz hayatın her anında onu takip ediyor. Etrafınızda olan her şeyin içinde onu gözlemliyorsunuz ve bu da sizi başarıya götürüyor. Sokak modası benim bu tutkumu yaşadığım yerdi ve beni çok iyi bir trend analisti yaptı. Moda Tutkusu’nu ilk kurduğum günden beri ruhu olan, konuşan, beğendiğini paylaşan, kadına samimi bir marka değeri olabilmesi için çalıştım. Blogun tarzını, sokağın modası belirledi. Yaşamın içindeki stillere bakmayı seven, sokağın trendlerini takip eden, olmalı deyip de bulamadığımız tasarımları bir yerlerde bulan ya da markalarla işbirliği yapıp ürettiren moda tutkunu herkesle güvene dayalı bir bağ oluşturmayı başardım.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.