Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
The North Face’ten Küresel Dağcılık Günü’ne Özel YouTube Canlı Yayını - Genç Haber
ManşetSosyal MedyaSPOR

The North Face’ten Küresel Dağcılık Günü’ne Özel YouTube Canlı Yayını

The North Face ve Brain Dead, tırmanma topluluğun öncü ve fark yaratan isimleriyle birlikte koleksiyonun lansmanı ve Küresel Dağcılık Günü’nün (Global Climbing Day) dördüncü yılını kutlamak için 22 Ağustos’ta YouTube’da canlı yayın sohbeti düzenleyecek. Sohbet, spor salonlarında ve dağlarda tırmanış sporunun çeşitlendirilmesini konu alacak.

Long Beach Rising, Brain Dead ve The North Face Küresel Dağcılık Atleti Ashima Shiraishi, tarafındanoluşturulan yenilikçi program ALL RISE, bu yılki Küresel Dağcılık Günü kutlamalarının önemli bir ortağı. Özellikle yerel topluluklardaki dezavantajlı gençleri dağcılık sporuyla buluşturmak ve iş olanakları yaratmak için kurulan ALL RISE, tırmanma alanları ve dağcılık egzersiz programları oluşturmayı amaçlıyor.

22 Ağustos Küresel Dağcılık Günü yayınına saat 19:00’da YouTube’dan katılabilirsiniz. Youtube linkine buradan ulaşabilirsiniz.

THE NORTH FACE® Hakkında

VF Outdoor şirketlerinden biri olan The North Face, 1966’dan beri outdoor sporcularını bir sonraki maceralarındaki zorlu hava şartlarına hazırlar. Bugün dünyanın önde gelen açık hava markası olan The North Face, atletler tarafından test edilmiş, zorlu keşif görevlerini başarıyla tamamlamış ürünleriyle insanların potansiyellerinin sınırlarını aşmalarına yardımcı oluyor. The North Face outdoor spor alanlarını koruyor ve sürdürülebilirliği destekleyen programlarla ayak izini en aza indiriyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.