Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
Ağustos Ayında beIN CONNECT’te Neler Var? - Genç Haber
Genel

Ağustos Ayında beIN CONNECT’te Neler Var?

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, izleyicilerine diledikleri zaman diledikleri içeriklere ulaşma imkânı sağlayan içerik platformu beIN CONNECT ile Ağustos ayında birbirinden güzel orijinal dizi ve filmlere merhaba diyor.

Digiturk’ün içerik platformu beIN CONNECT, gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmleri, dünyada izlenme rekorları kıran dizileri, birbirinden popüler ve kaliteli belgesel içeriklerini izleyicilerine sunmaya devam ediyor.

beIN CONNECT’te Ağustos ayında öne çıkan içerikler şöyle:

‘Aile Şirketi’ ile Kahkaha Tufanı sadece beIN CONNECT’te!

beIN CONNECT orijinal içeriği olan yeni nesil komedi dizisi ‘Aile Şirketi’, Ağustos ayında izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosunda Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan gibi başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı “Aile Şirketi”, 6 Ağustos’tan itibaren her Perşembe beIN CONNECT’te.

Zıt karakterlere sahip iki kardeşin aynı ofiste çalışmak zorunda kalmasıyla gelişen eğlenceli olayları ekrana taşıyan dizide; birbirinden farklı özelliklere sahip ofis çalışanları da kardeşlere eşlik ettiğinde eğlence ve kahkaha doruğa tırmanacak.

Yeni HBO dizisi “Lovecraft Country” beIN CONNECT’te!

“Get Out”un Oscar’lı yaratıcısı Jordan Peele ve Emmy ödüllü J.J. Abrams’ın yapımcılığını üstlendiği yeni HBO dizisi “Lovecraft Country”, 17 Ağustos’tan itibaren her Pazartesi ABD’den 24 saat sonra beIN CONNECT’te. Dizi aynı zamanda her Pazartesi saat 22:00’da beIN SERIES SCI-FI’da izleyicilerle buluşacak.

Matt Ruff’un aynı isimli romanından uyarlanan dizide 1950’lerin ırkçı Amerika’sında kayıp babasını aramak için ülke boyunca bir yolculuğa çıkan siyahi bir genç adamın başından geçen ürkütücü ve doğaüstü olaylar konu alınıyor. Başroldeki Jonathan Majors’a, Jurnee Smollett-Bell, Courtney B. Vance ve Michael Kenneth Williams gibi başarılı isimler eşlik ediyor .

Yeni dizi “Save Me” beIN CONNECT’te!

Yıllardır görmediği kızını kaçırmakla suçlanan bir babanın hem adını temize çıkarmaya çalıştığı hem de kızını bulma çabalarının anlatıldığı “Save Me”, 3 Ağustos Pazartesi günü beIN CONNECT’te başlıyor. Lennie James’in yapımcılığını, yazarlığını ve başrolünü üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Suranne Jones ve Stephen Graham da yer alıyor.

Hafta içi her gün yayınlanacak bölümleri ile beIN Connect’ten izlenebilecek olan “Save Me”, aynı zamanda hafta içi her gün saat 23:00’da beIN SERIES VICE’da izleyicileri ile buluşacak.

Karlar Ülkesine Yolculuğa Hazır mısınız? “Karlar Ülkesi II” beIN CONNECT’te!

6 yıl önce ilk filmi ile tüm zamanların en çok hasılat elde eden animasyonu olarak, kısa sürede bir tür çılgınlığa dönüşen “Karlar Ülkesi” (Frozen) ikinci filmi ile 2 Ağustos Pazar günü beIN CONNECT’te.

En İyi Şarkı Oscarı ve En İyi Animasyon Altın Küre adaylığı ile yediden yetmişe pek çok kişinin sevgilisi olan “Karlar Ülkesi II”nin seslendirmesini Kristen Bell, Idina Menzel ve Josh Gad gibi isimler yapıyor.

Yönetmenliğini Jennifer Lee ve Chris Buck’ın üstlendiği “Karlar Ülkesi II” (Frozen II), Erindel’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu ediyor. Elsa neden büyülü güçlerle doğduğunun cevabını bulmak için Erindel’in dışındaki ormana, bir bilinmeyene doğru giderken geçmişi ile ilgili gerçeklerle yüzleşecektir. Krallığı da tehlikeye atan cevapların peşine düşen Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile tehlikeli ve bir o kadar da olağanüstü bir yolculuğa çıkar.

Star Wars serisinin son filmi “Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker” beIN CONNECT’te!

Yayınlandığı günden itibaren efsaneleşmiş olan Star Wars’un ana serisinin 9., yeni üçlemesinin ise son filmi olan, 2020 Akademi Ödüllerinde En İyi Müzik, En İyi Görsel Efekt ve En iyi Ses Kurgusu ödüllerine aday olan “Star Wars: Episode IX- The Rise of Skywalker” (Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi), 23 Ağustos Pazar günü beIN CONNECT’te.

Yönetmenliğini J.J. Abrams’ın üstlendiği, Mark Hamill, Daisy Ridley, Adam Driver ve Oscar Isaac’in başrollerini paylaştığı filmin konusu ise şöyle; Kylo Ren, Büyük Lider Snoke’u öldürmesinin ardından İlk Düzen’in yeni Büyük Lider’i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker’ın Güç’le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey’in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen’de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş’i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı, galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir.

“Diego Maradona” belgeseli beIN CONNECT’te!

Futbol tarihinin en çok tartışılmış, en çok ses getirmiş ve başarıdan başarıya koşmuş Arjantinli yıldızı Diego Armando Maradona birçok kez filmlere, belgesellere konu oldu. Fakat onların hiçbiri “Senna” ve “Amy” filmlerinin Oscar’lı yönetmeni Asif Kapadia tarafından çekilmemişti… “Diego Maradona” 21 Ağustos Cuma günü beIN CONNECT’te.

Maradona’nın daha önce hiçbir yerde görmediğiniz görüntülerinden derlenen belgeselde, futbol tarihine damgasını vuran oyuncunun farklı yüzlerine de tanık oluyoruz. 1986’da Arjantin’i Dünya Kupası’nın zirvesine yerleştirdikten sonra İtalya’nın o dönemki sıradan takımlarından Napoli’ye Serie A’da ilk şampiyonluğunu kazandıran Maradona için 1990’larla birlikte düşüş başlamıştı.

Yönetmen Kapadia bu proje boyunca Maradona’nın izniyle onun kişisel arşivine giriyor ve en özel görüntülerle bu belgeseli inşa ediyor.

Gerçek bir hikâyeden uyarlanan “Official Secrets” beIN CONNECT’te!

Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yapan, 2003 Irak müdahalesi döneminde geçen “Official Secrets” (Resmi Sırlar) 9 Ağustos Pazar günü beIN CONNECT’te.

Yönetmenliğini Gavin Hood’un üstlendiği, başrolünü ise Keira Knightley, Matt Smith ve Ralph Fiennes’ın üstlendiği filmde, “Game of Thrones” dizisinden hatırlayabileceğimiz Conleth Hill ve Indira Varma da rol alıyor.

“Official Secrets”ın konusu ise şöyle; Katherine Gun, İngiltere’nin istihbarat ve güvenlik kurumunda çevirmen olarak çalışan genç bir kadındır. Bir gün Katherine, BM Güvenlik Konseyi’ne karşı düzenlenen yasadışı bir NSA casus operasyonu ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir e-posta görür. Genç kadın, büyük önem taşıyan bu bilgileri basına sızdırır. Bunun ardından Katherine, Devlet Sırları Yasasını çiğnemekle suçlanarak, hapis cezası ile karşı karşıya kalır. Katherine ve avukatları, yaşananlarla ilgili savunma yapmak ve hapis cezasını engellemek için zorlu bir sürece girer. Özgürlüğü, hayatı ve evliliği tehlike altında olan Katherine, inandığı davanın arkasında durmaya çalışır.

Psikolojik gerilim filmi “The Wolf Hour” beIN CONNECT’te!

“21 Gram” ve “Kıyamet Günü” filmlerindeki performansları ile Oscar adaylığı kazanan Amerikalı oyuncu Naomi Watts’ın başrolünde yer aldığı “The Wolf Hour” (Kurt Saati) 16 Ağustos Pazar günü beIN CONNECT’te.

Yönetmenliğini Alistair Banks Griffin’in üstlendiği filmin konusu ise şöyle; June, bir zamanlar sosyal normlara karşı olan yaşam tarzıyla tanınan bir kadındır. Ancak bunun üzerinden on yıl geçmiştir. June artık Güney Bronx’taki apartmanında yalnız başına yaşamaktadır. Kendini tamamen izole etmiş, tek başınadır. 1977’nin ünlü seri katil dönemi “Summer of Sam” (Sam’in Yazı) sırasında June’un acımasız yaz sıcağında artan şiddeti görmek için yalnızca penceresinden dışarıya bakması yeterlidir. 1977 New York ayaklanmaları ve şiddetin ortasında June iyice içine kapanır. Ancak kendini izole ettikçe, görünmeyen bir işkenceci zayıf yanlarını sömürmeye başlayacaktır…

Editöre Not: beIN CONNECT’ten izleyebileceğiniz Frozen II, Star Wars: Episode IX- The Rise of SkywalkerOfficial Secrets, The Wolf Hour filmlerini ve Diego Maradona belgeselini aynı zamanda belirtilen yayın tarihlerinde beIN MOVIES PREMIERE kanalında izleyebilirsiniz. Aynı zamanda Lovecraft Country dizisini beIN SERIES SCI-FI kanalında ve Save Me dizisini ise beIN SERIES VICE kanalında izleyebilirsiniz.

beIN CONNECT’i deneme süresi boyunca ücretsiz izleme şansı!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, deneme süresi boyunca ücretsiz beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Deneme süresi sonunda kullanıcılar dilerlerse 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla beIN CONNECT üyeliklerini başlatabiliyor. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.