Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/acayipisler/genchaber.com.tr/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222
LİSANSLI FİNANSAL PLANLAMA UZMANLIĞI (CERTIFIED FINANCIAL PLANNER-CFP) - Genç Haber
Üniversite etkinlikleri

LİSANSLI FİNANSAL PLANLAMA UZMANLIĞI (CERTIFIED FINANCIAL PLANNER-CFP)

Ne zaman: 
Pazar, 9 Ekim, 2016 – 13:30 to Pazar, 26 Mart, 2017 – 13:30
Nerede: 

İstek Özel Atanur Oğuz Okulları

Gazi Umur Paşa Sok. No:28, Gayrettepe, Beşiktaş/İstanbul

Eğitim Amacı
Lisanslı Finansal Planlama Uzmanı (Certified Financial Planner-CFP) olabilmek için katılım sertifikasının verilmesidir. Finansal planlama, kişilerin tüm finansal ihtiyaçlarını bir bütün olarak değerlendiren ve kişiye en uygun finansal çözümleri sunan bir danışmanlık hizmetidir. Finansal planlama uzmanı, kendisine başvuranların gelirlerini, giderlerini, varlıklarını, borçlarını, risk alabilme profillerini ve gelecekte ulaşmayı istedikleri hedeflerini detaylı bir şekilde değerlendirir. Değerlendirme sonucunda kişiye, sigortacılık, bankacılık, gayrimenkul, finansal yatırım, borçlanma, vergi konuları da dâhil olmak üzere kendisine özel olarak hazırlanan plan sunulur. Kişiler, hazırlanan planı alıp kendileri uygulayabilecekleri gibi, uygulama konusunda finansal planlama uzmanından da destek alabilir. Lisanslı Finansal Planlama Uzmanı, bireylerin özel finansal danışmanıdır. 2014 yılı itibariyle, 25 farklı ülkede 153.000’den fazla Sertifikalı Finansal Planlama Uzmanı bulunmaktadır.

Kimler Katılabilir
Bu alanda uzmanlaşmak isteyen üniversitelerin son sınıf öğrencileri, yükseklisans ve doktora öğrencileri, finans sektöründe çalışan uzmanlar.

Sürekli Eğitim Merkezi 

Kaynak Link

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyici uygulamanızı kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz.